Over ons

Welkom bij Van Impe Constructies!

 

Van Impe Constructies werd in 1991 opgericht door Herman Verhoeven en Annemie Van Impe.In de beginjaren was het bedrijf gevestigd in Erpe-Mere. Al vlug drong een ruimer lasatelier zich op en was het noodzakelijk te verhuizen naar een industriële locatie. Sinds 1995 gevestigd in de tweede industriezone (Ballingsweg 20) te Zottegem, groeide Van Impe Constructies als metaalconstructiebedrijf uit tot een gevestigde waarde in de streek en ver daarbuiten.

In januari 2022 werden de werkzaamheden overgenomen door een gedreven en gemotiveerd koppel jonge ondernemers, Thibault Escofier en Valérie Hugenholtz. Jong, maar absoluut niet onervaren in de sector: als zaakvoerders van toeleveringsbedrijf Lasenco, gevestigd te Gent, verruimen zij hiermee hun activiteiten.Thibault neemt het dagelijks bestuur van Lasenco voor zijn rekening, en Valérie heeft het management van Van Impe Constructies onder haar hoede. De wisselwerking tussen de twee bedrijven versterkt de positie van beide ondernemingen.

Meer dan 30 jaar ervaring en een passie voor staal en inox maakt ons tot experts in creatief en kwalitatief constructiewerk. Een bevlogen team van enthousiaste medewerkers staat open voor uw specifieke wensen in maatwerk in staal en inox, onze basismetalen, welke we probleemloos combineren met andere materialen, zoals hout, glas, (natuur)steen en kunststof.

Onze dragende constructies zijn EN 1090 (FPC 2+) gecertificeerd. 

Neem zeker een kijkje op de pagina met ons uitgebreid aanbod of de pagina met onze realisaties. Daar krijg je een beeld van de constructies die we kunnen aanbieden en een greep uit onze projecten uit het verleden.  

 

 

 

 

Moderne witte trap
Moderne balustrade met spijlen strak
Moderne balustrade in inox, geborsteld
Schuifhekken in cortenstaal
Moderne gesloten trap met vlakke trede in staal gepoederlakt