Over ons

Welkom bij Van Impe Constructies!

 
Van Impe Constructies werd in 1991 opgericht door Herman Verhoeven en Annemie Van Impe, de huidige zaakvoerders. In de beginjaren was het bedrijf gevestigd in Erpe-Mere. Al vlug drong een ruimer lasatelier zich op en was het noodzakelijk te verhuizen naar een industriële locatie. Sinds 1995 gevestigd in de tweede industriezone (Ballingsweg 20) te Zottegem, groeide Van Impe Constructies als metaalconstructiebedrijf uit tot een gevestigde waarde in de streek en ver daarbuiten.
 
Meer dan 30 jaar ervaring en een passie voor staal en inox maakt ons tot experts in creatief en kwalitatief constructiewerk. Een gedreven team van gemotiveerde medewerkers staat open voor uw specifieke wensen in maatwerk in staal en inox, onze basismetalen, welke we probleemloos combineren met andere materialen, zoals hout, glas, (natuur)steen en kunststof.
 
Onze dragende constructies zijn EN 1090 (FPC 2+) gecertificeerd. 
VINCOTTE CERTIFICAAT
 
Neem zeker een kijkje op de pagina met ons uitgebreid aanbod of de pagina met onze realisaties. Daar krijg je een beeld van de constructies die we kunnen aanbieden en een greep uit onze projecten uit het verleden.  
 

 

Moderne witte trap
Moderne balustrade met spijlen strak
Moderne balustrade in inox, geborsteld
Schuifhekken in cortenstaal
Moderne gesloten trap met vlakke trede in staal gepoederlakt